Kehua Espace

HANGZHOU

2012

A large, innovative commercial office building in the City of Hangzou, with a total area of 100,000 sqm, designed for a major development company in China. The pioneering project allied high quality internal and external useable spaces with landscape design in an holistic approach to the constrained site.

 

Architectural design decisions and creative aesthetic judgements were integrated from the outset with building performance concepts, system efficiency and applied technology. The three major building volumes are interlinked beside large open spaces and employ natural ventilation systems via atria with thermal chimneys, efficient solar control and excellent access to natural light. 

W01-Kehua-Img_B
W01-Kehua-Img_A
W05-Kehua-Img_E
W05-Kehua-Img_D
W05-Kehua-Img_C